header banner
Default

Is presale sensatie Memeinator de meme-crypto que vous ne devez pas manquer en 2023?


  • Memeinator heeft tot doel zwakke meme-cryptocurrencies te vernietigen met behulp van AI-marketing.

  • De presale heeft de vraag geopend, met een opbrengst van $528.000 naar fase 3.

  • De prijs van het token kan met sterke marges stijgen vanwege unieke projectkenmerken en AI-gebruik.

Memeinator (MMTR) is in de presale misschien nog maar vijf dagen oud, maar de waanzin eromheen is enorm. De crypto is van de ene op de andere dag een sensatie geworden en genereerde meer dan $528.000 aan presale. Maar is de snel voorkomende presale een indicatie van het potentieel voor MMTR in 2023?

Wat is Memeinator?

Memeinator is een nieuwe cryptocurrency die gebruik maakt van virale marketing en branding om krachtig te worden. Het project is gebouwd op een kernmissie om zwakke meme-cryptocurrencies te vernietigen en dominantie te verwerven.

Denk er maar eens over na. De afgelopen jaren is de cryptowereld getuige geweest van een wildgroei aan talloze memeprojecten. De meeste van deze projecten hebben weinig of geen nut en leveren investeerders geen duurzaam rendement op.

Memeinator zegt dat het is teruggekeerd uit 2077 en al weet welke meme coins in de toekomst niet zullen overleven. Als zodanig is het teruggekomen om ze te vernietigen, zodat alleen de futuristische namen de finish halen. Het project bereikt de missie met behulp van zijn koude en meedogenloze meme-targeting-systeem dat afhankelijk is van AI.

Uiteindelijk wil Memeinator een herkenbaar memeproject worden, en zijn token wordt het meest verhandeld. Het projectteam gelooft dat de mogelijkheden Memeinator in staat zullen stellen een marktkapitalisatie van $1 miljard te bereiken.

Memeinator: Is het een goede investering?

Memeinator is niet zomaar een meme-cryptocurrency. De waarde ervan is afgeleid van duidelijke praktijkvoorbeelden en bruikbaarheid. Eén van de nutswaarden is gamen. Het projectteam gaat een game lanceren waarin gebruikers zielige memes kunnen opnemen in strijdlustige missies.

Wanneer Memeinator wordt losgelaten op de gemeenschap, kunnen gebruikers de creatieve werken achter het project verkennen. Er zullen exclusieve NFT’s zijn voor al het ontwikkelingswerk van Memeinator. NFT’s geven houders recht op winsten en toekomstige voordelen, waardoor meer waarde voor Memeinator wordt ontgrendeld.

En dat is nog niet alles. Memeinator-beleggers kunnen een uitzetfunctie verkennen die wordt gelanceerd. Het team zegt dat de volledige details over de inzetpool en de voordelen aan het einde van de presale zullen worden gegeven.

Memeinator-token en voorspelling

Memeinator-token, MMTR, zal het medium zijn voor het uitwisselen van waarde in het AI-memeproject. De waarde van MMTR zou afhangen van het voortdurende gebruik van en de vraag naar het Memeinator-project.

Om waarde te ontsluiten, streeft het Memeinator-projectteam ernaar om MMTR op de grootste crypto-beurzen te vermelden. Het project zal ook samenwerken met topbeïnvloeders en platforms om de populariteit van het token te vergroten.

Van belang is ook het doelwit van een krachtige gemeenschap die naar verwachting de waarde van MMTR zal vergroten. Het team wil graag een krachtige aanhang hebben op Twitter, Telegram, Discord en andere sociale netwerken. Wanneer het token wordt vermeld, heeft Memeinator al een steun om de waarde ervan te ontgrendelen.

Dankzij het projectplan zou de waarde van MMTR door hype en gebruik omhoog kunnen schieten. Gebaseerd op eerdere verplaatsingen van meme-tokens met een brede community, is een stijging van 10x tot 50x mogelijk.

Memeinator-tokenomics en presale mogelijkheid

Memeinator zal 62,5% van zijn 1.000.000.000 tokens in presale aanbieden. De presale verloopt in 29 fases. 15% van de tokens wordt toegewezen voor marketing en gecentraliseerde beursnoteringen.

10% van de tokens is bestemd voor de ontwikkeling van voortdurende productontwikkeling. 5% is bestemd voor liquiditeitsverstrekking op beurzen en 7,5% voor de concurrentiepool. De tokens worden elk kwartaal verbrand om ervoor te zorgen dat ze hun waarde behouden.

De tokentoewijzing maakt Memeinator tot een ambitieus project voor langetermijninvesteringen. Het behalen van de belangrijkste doelstellingen zou een belangrijke rol kunnen spelen in het succes van het project.

Bij de presale wordt het Memeinator-token aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs van $0,0112 in fase 3. De prijs stijgt in elke fase, waardoor het aantrekkelijk wordt voor vroege vogels.

Sources


Article information

Author: Brandi Stokes

Last Updated: 1697889482

Views: 753

Rating: 3.7 / 5 (75 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Brandi Stokes

Birthday: 2010-07-04

Address: 2951 Hanna Port Suite 033, Port Patricia, WV 07908

Phone: +4564521787249410

Job: Article Writer

Hobby: Robotics, Gardening, Badminton, Photography, Embroidery, Cross-Stitching, Tea Brewing

Introduction: My name is Brandi Stokes, I am a persistent, rich, transparent, artistic, Gifted, capable, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.